Premium Quality Baker’s Grade Flour

Premium quality baker’s grade flour GOST R 52189-2003 is produced of grain of soft food wheat in accordance with GOST R 52554-2006

The flour contains: carbohydrates, proteins, fat, Na, K, P, Ca, Mg, Fe, vitamins В1, В2, РР.
Caloric value: 330 kcal in 100g of product.
Used for baking of different grades of bread, bakery products, confectionary, pizza, pancakes, dumplings.

Form of flour production:
• packed
• non-bulk
• bulk

Packed Products

Bread wheat flour «Stolichnaya Melnitsa»
form of flour production in paper bags 1 and 2 kg

   Мука пшеничная хлебопекарная «Экстра»

  

Мука пшеничная хлебопекарная «Московская»

мука выпускается в бумажных пакетах весом 2 кг.

 

 московская

Non-Bulk Products

Bread wheat flour «Extra»
form of flour production in bags 5,10, 12,5, 25 and 50 kg

Мука пшеничная хлебопекарная «Экстра»


Bread wheat flour
form of flour production in bags 5, 10 & 50 kg

Мука пшеничная хлебопекарная 

Bulk flour is supplied into bulk flour trucks.

Бестарным способом мука отпускается в автомуковозы.

 

 

4c04361a17f623a21c06e1ea201c5448.jpg
069516c63e7f9ce52bd8b19fed5f52bf.jpg
1c514b1aee23e756089faa9dd05e3edf.jpg
845d5129d36614a592ad1e79bac42e15.jpg
154eb8bb2103eb508d4e81800454f02a.jpg
f760daee24777b9a51fd1d5cb4a53122.jpg
d4b4ea0eb040c7cd40a6b2085e0f6bdd.jpg
78f132b09d18bebf502abb982bf064b4.jpg
BT Background Slideshow - модуль joomla Создание сайтов